Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger

Char. / Charlotte Fuglsang Nielsen
Mail: Charlotte.illustrationart@gmail.com
Adresse: Strucksalle 9B, 6270 Tønder
Tlf.: 20 54 90 34
CVR: 39669102

Betaling

Jeg modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA Electron, Maestro og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Alle priser er inklusiv 25% moms og i Danske kroner.

Levering

Forsendelse:

Jeg sender bestillinger 2 gange om ugen. Jeg sender med DAO, og forventet leveringstid er 2-5 dage. Med DAO er der altid Track&Trace og forsikring på pakken. Fragten er 40 kr., uanset størrelse, i Danmark.
I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, fremsender jeg naturligvis en ny bestilling uden beregning.

Afhentning:
Det er også muligt at hente bestillingen på min adresse, i Tønder. Hvis du ønsker dette, skal du huske at markerer "afhentning" når du kommer til levering i din bestilling. 

Reklamationsret

Jeg yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til mig indenfor rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.

Dernæst finder vi en løsning sammen.

Fortrydelsesret og returnering

Hvis du skulle fortryde dit køb, bedes du kontakte mig hurtigst muligt. Det gør du på mailadresse: charlotte.illustrationart@gmail.com. Hvis varen er afsendt, og du derefter fortryder, bedes du sende produktet retur inden 14 dage. Du returnere bestillingen på egen betaling. Din tilbagebetaling sker indenfor 7 arbejdsdage.

Privatlivspolitik

Når du handler på hjemmesiden skal du som minimum oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og email. Disse oplysninger er nødvendige for at jeg kan behandle din ordre.

Alle modtagne oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende regler i lov om behandling af personoplysninger. Det betyder, at dine personlige oplysninger ikke vil blive solgt eller givet til en tredjepart. Når dine oplysninger er registreret, har du altid mulighed for at få adgang til disse, og du kan gøre indsigelse mod at blive registreret i overensstemmelse med loven om behandling af personoplysninger.