Privatlivspolitik

Kontaktoplysninger

Char. / Charlotte Fuglsang Nielsen
Mail: Charlotte.illustrationart@gmail.com
Adresse: Strucksalle 9B, 6270 Tønder
Tlf.: 20 54 90 34
CVR: 39669102

Privatlivspolitik

Det er vigtigt for mig, at sikre, at din personlige information er beskyttet, når du benytter min webshop og service. Derfor bliver dine private data behandlet og beskyttet med stor forsigtighed. Min politik bliver opdateret jævnligt, så hold dig venligst opdateret, når du benytter min webshop.

Når du handler på hjemmesiden skal du som minimum oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysninger er nødvendige for at jeg kan behandle din ordre.

Alle modtagne oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende regler i lov om behandling af personoplysninger. Det betyder, at dine personlige oplysninger ikke vil blive solgt eller givet til en tredjepart. Når dine oplysninger er registreret, har du altid mulighed for at få adgang til disse, og du kan gøre indsigelse mod at blive registreret i overensstemmelse med loven om behandling af personoplysninger.

Indsamling af personlig data

Jeg indsamler personlig data, som du aktivt giver mig i forbindelse med eksempelvis tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb af et produkt på webshoppen. 

For at skabe den bedst mulige oplevelse indsamler jeg også data såsom kontakt-,  betalings- og trafik.  

Formål med brug af personlig information

Det kan i flere tilfælde være nødvendigt at bruge din personlige information f.eks. når jeg behandler din ordre på webhoppen eller for at give dig en opdatering vedr. din ordre eller returordre.